0

Din varukorg

Öppet köp och returer

Efter mottagandet av er beställning har ni öppet köp i 30 dagar. 

Varan som returneras får inte ha spår av användning, får ej ha tvättats eller modifierats och måste returneras intakt med eventuella tillbehör och etiketter.

Innan ni returnerar en vara ber vi er vänligen kontakta oss via mejl eller använd kontaktformuläret här på hemsidan.

Ni står själva för returfrakten. Den miljövänliga påse som era varor levererades i är konstruerad så att den skall kunna återanvändas av er i fall en retur är nödvändig då den har en extra förseglingsremsa.

Vi rekommenderar alla våra kunder att alltid använda en returmetod som medger spårning av försändelsen.

Om en returnerad vara inte kan accepteras av vår returhantering så kommer varan skickas tillbaka till er. Vi tar givetvis kontakt med er om detta skulle vara aktuellt. 

Ej uthämtade paket

Varor skickas alltid med Postnord till närmaste utlämningsställe. Ni har 7 dagar på er att hämta ut varan innan den skickas tillbaka till oss. För ej uthämtade paket debiterar vi 175kr för att täcka kostnader för frakt, hantering och den returavgift som Postnord tar ut.

Återbetalningar

När en retur godkänts av vår returhantering kommer kostnaden för varan återbetalas omgående. Ni får i detta fall ett bekräftelsemejl. Om det gäller en retur av hela ordern kommer även fraktkostnaden som uppstod i samband med köpet att återbetalas enligt gällande EU-lagstiftning. Vid en delretur återbetalas endast kostnaden för den returnerade varan.

Återbetalningen sker till samma kort som användes vid köpet. Vänligen notera att även om vi initierar återbetalningen omgående efter att returen godkänts så kan det ta mellan 5-10 dagar innan er bank har hunnit behandla denna och pengarna syns på ert konto. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor.

Byten

Byte av storlek och/eller färg är gratis. Ni som kund står dock för returfrakten till oss för varan som skall bytas.

Några frågor?

Tveka inte att kontakta oss.